Gündemle Alakalı Bir Yazı

0
zulmetmek

Zulüm Üzerine

Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bir farklı konuya değindiğim için şimdiden kusura bakmayın. Bu yazıyı kısa keseceğim.

 Farkında mısınız bilmiyorum çoğu insanın üzerinde bir rehavet ve lükse düşkünlük var ama çoğu insanda sefalet, yoksulluk ve hastalık ile cebelleşirken çoğu insanda savaştan, yıkımdan kaçarak mülteci konumuna düşüyor.

Dünyanın neresine bakarsak bakalım müslümanların çoğu zulüm ve işkence görüyor. Çoğu müslüman bildiklerimizde birbirine silah doğrultuyor. Birçok tarihi şehirler darmadağın harabe haline gelmişken bizler hala birbirimiz ile sataşmaktan kavga etmekten uzak durmuyoruz. İşte bu yüzden her geçen gün insanlıktan, inancımızdan ve değerlerimizden uzaklaşıyor ve rezil bir insan olma yolunda insanlık onurumuzu kendi kendimize ayaklar altına alıyoruz.

Arakanda, Filistin de, Suriye de, Irakta, Doğu Türkistan da ve daha birçok yerde inancımız ve değerlerimiz ayaklar altına alınırken müslüman bildiğimiz çoğu devlet bu zulümlere resmen ya arka çıkıyor ya da kör ve sağır kesiliyor.

İnsanlığımız kalmadı ama biz hala değerlerimizin üzerinde tepiniyoruz. 
Kimsenin birbirine tahammülü kalmamış ama herkes insanlıktan bahsediyor. 

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top