Yazılım ve Programlama Merakı

0

Yazılım ve Programlama Merakı

Merhaba arkadaşlar bu yazıda sizlere yazılım ve programlamaya merakım ne zaman başladı onu kısaca anlatacağım :)

İlk olarak şuan bir mühendislik dalı okumuyorum onu belirtiyim.
Konuya gelecek olursak ilk olarak bu konuya ilgim bir web sitesi kurma amacı ile başlamıştım. O zaman daha 7. sınıfa falan gidiyordum. Tabi web sitesi üzerine hobi olarak biraz bilgi sahibi olunca lise 1 de bu bilgiyi şaplona döktüm. O zaman düşük kaliteli bir mobil uyumlu wap sitesi yaptım. Bu wap sitesi genelde oyun ve eğlence üzerine kuruluydu.

O zaman bu siteyi ilk kurduğumda üzerinden para kazanmak gibi bir amacım yoktu tabi ki. Sonra bu sitem Türkiye de google sıralamada ilk sıralarda çıkmaya başlayınca daha fazla bir heves geldi. Düşünsenize bir site tasarlıyorsunuz ve bu site 6 ay sonunda 1 milyon görüntüleme sayısını yakalıyor. Tabi 1 sene sonra siteyi kapattım o ayrı bir konu :) Ama bu tasarladığım mobil site üzerinden hiç unutmam yaklaşık 92 lira bir para kazanmıştım :) Bu zamana göre az ama o yaşlarıma göre benim için çok iyi birşeydi. 

Böyle böyle yazılıma ve programlamaya ilgi duymaya başladım. 
İnsan bazen hayatta istediği şeyler düzgün gitmez ya benimde öyle oldu nasip değilmiş bir yazılım veya bilgisayar mühendisliği okuyamadım o ayrı bir konu ama ileride belki olur bilemeyiz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top