Küçük Bir Dünya

0
Bir Dünya Gezi Misali :)


Küçük Bir Dünya 

Selamun Aleyküm tekrar bu yazımda hayatımda yapabileceğim bazı dünya ülkelerine seyahatimi konu alıcam kısa olarak. Aslında daha çok gitmek istediğim bu bahsedeceğim ülkeler yani şu kısa ömrümde görmek istediğim yerler.

Evet ilk olarak tahminde edileceği gibi gitmek istediğim ilk yer Mekke-Medine olmasını diliyor ve istiyorum.Buna bir çok sebep sayılabilir. Umarım Allah(c.c) genç yaşımızda gitmeyi, gidip görmeyi nasip eder İnşaAllah.

İkinci olarak hayatımda dolu dolu görmek istediğim yerlerden bir diğer yer olan Kudüs yani Mescidi Aksa. Eğer bir yerleri gezip göreceksem bu bahsettiğim ilk 3 yeri muhakkak görmeli/gitmeliyim.

Üçüncü olarak diğer yer ise bizim kopuk kanadımız olan balkan ülkesi olan Bosna-Hersek.

Dördüncü olarak tabi ki Amerika veya Avrupa ikisinden birisi ama bu öyle gezip dolaşma bakımından değil :) Daha çok bir eğitim ve ya iş sonra kısmet olursa gezeriz zaten :)

Beşinci yer olarak ise malumunuzdur 80'li yıllarda büyük bir nükleer kaza yaşamış Ukrayna/Pribyat'ta gerçekleşen Çernobil olayı sırf merakım için burayı görmek istiyorum.

Aslında bir kaç yer daha var ama buralar aklımda netleşen yerler. Bakalım zaman bize neyi gösterecek bu yazıda burada bir anı/not olarak kalsın belki unutursak bize hatırlatır :) Selametle

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top